Over De VijfProjectontwikkeling is voor De Vijf niets nieuw. Het team bestaat uit vijf vastgoed-experts die elk in hun domein uitgebreide ervaring hebben opgebouwd.

Naast hun uitgebreide ervaring en technische kennis beschikken ze over een buitengewoon netwerk. Dit maakt dat De Vijf de vastgoedwereld door en door kennen. Er leeft een unieke, krachtige dynamiek in het team. Van begin tot einde is er een uitstekende opvolging. Met een neus voor ondernemen en een ambitieuze ingesteldheid gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Alles draait om de locatieEen succesvol vastgoedverhaal staat of valt met de ligging van het project. Bij De Vijf stellen we gerichte eisen in de zoektocht naar de locatie van een project. We zetten in op uw toekomst door te kiezen voor locaties die op lange termijn aantrekkelijk blijven. We gaan nauwkeurig te werk en toetsen af of de omgeving voldoet aan onze verlangens. Voor we de knoop doorhakken voeren we een diepgaand onderzoek.Bovendien stemmen we de uitwerking van elk project af op de leefomgeving. Op die manier garanderen we een aanbod met uitzonderlijke projecten, op bijzondere locaties.

Bovendien stemmen we de uitwerking van elk project af op de leefomgeving. Op die manier garanderen we een aanbod met uitzonderlijke projecten, op bijzondere locaties.

Onze drie vereistenEen waardevol project rolt op drie wielen: omgeving, architectuur en materiaal. Een mooie combinatie waaruit een uniek project wordt bedacht, verwezenlijkt en geleefd.

Samen met onze potentiële klanten houden we rekening met deze drie vereisten op onze weg naar een uniek woonproject.

ARCHITECTUUR
Unieke woningen


Na het strikken van de ideale buurt leggen we een bouwplan op tafel. De architecturale keuzes worden samen met ons team overwogen en beslist. Bij het ontwerpen van een nieuw project proberen we onze stijl te laten rijmen met het karakter van de omgeving. Ons ultieme doel bestaat eruit om een plek te creëren waar elke woning uniek is. Een eigen stek op een goedgelegen plek.

OMGEVING
Welvarende buurten


Een goedgelegen gemeente is in eerste instantie een persoonlijke keuze, daarom kiezen we altijd voor plaatsen waar we onszelf zouden zien wonen. We kiezen voor buurten die alles faciliteren: een goede verbinding naar andere steden en voldoende voorzieningen zoals winkels en scholen. Ook de nabijheid van natuur vinden we zeer belangrijk. We spitsen ons toe op welvarende buurten. Meevaren in een reeds bruisende gemeente is een duurzaam, warm en sociaal doel.

MATERIAAL
Lokale leveranciers


Onze woonprojecten zijn uit het juiste hout gesneden. Met onze blik op een duurzaam, esthetisch en uniek resultaat zoeken we gericht en zorgvuldig naar de gepaste, kwalitatieve materialen. We werken samen met trouwe, lokale leveranciers die zich in het afgelopen decennium hebben bewezen: naast materiaal van hoge kwaliteit leveren ze ons al vele jaren echt vakmanschap.

Eén van de vijf
Alexander Oancea

Voor deze ondernemer pur sang is geen uitdaging te veel. Buikgevoel en passie typeren deze self made betonboer.

Eén van de vijf
Bart Roggen

Veelzijdiger dan Bart ga je ze niet vinden. Deze leergierige en sneldenkende vliegtuigpiloot ontgaat geen enkel detail. Procedureel en systematisch handelen zijn zeker de karaktereigenschappen van deze international.

Eén van de vijf
David Holiviers

Op deze geroutineerde zwembadbouwer kan je je klok gelijkstellen. Minutieus en correct zijn geen overdreven adjectieven voor deze veel te bescheiden aannemer.

Eén van de vijf
Jan Roggen

Het onstuimig enthousiasme van de Benjamin van dit team laat niemand onberoerd. Actie en ambitie spatten van dit toptalent onder de vastgoedmakelaars af.

Contacteer ons

  • Naam
  • E-mailadres
  • privacy policy
  •  
  • Verzenden

Kantoor